Skade1-bedriftene

 Spesialkompetanse på forsikringsskader etter innbrudd, vann-, brann- og naturskader

Nyheter

Følg nyheter knyttet til Skade1-bedriftene og temaer som  vann-, brann-, natur- og innbruddskader.


Nytt i juli 2018


Tilbake til oversikten


02.07.2018


– Nå er vi landsdekkende

Fra 1. juli er Skade1 landsdekkende med 30 kontorer fra Finnmark i nord til Mandal i sør, fra Bergen i vest til Jessheim i øst.

– Nå er Skade1 etablert som landsdekkende, og vi er svært optimistiske for fremtiden med de tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder og skadesaneringsbransjen, sier daglig leder i Skade1 AS Berit Joachimsen.

Skade1 ble startet i januar 2018. Skadealliansen og Best Totalentreprenør var med fra starten av, og fra 1. juli er mange flere lokale bedrifter knyttet til.

– Et innovativt selskap

– Våre medlemsbedrifter er etablert i saneringsbransjen og godt kjent i sitt nærområde med bred erfaring i å gjenskape verdier, og med omfattende kunnskap fra saneringsbransjen, sier Berit.

Hun har deltatt i mange møter underveis i oppbyggingen av Skade1, og det er en rekke avtaler på plass med store og små selskaper i forsikringsbransjen.

– Vi har satset på å være innovative og jobbet iherdig med automatisering. For våre medlemsbedrifter betyr dette, at hele styringen av arbeidsprosessen knyttet til en skade forenkles. Vi snakker da om radikal forenkling, sier hun.

–12 eiere 30 kontorer

Bedriftene knyttet til Skade1 omsetter for rundt 430 MNOK årlig og har nærmere 400 medarbeidere, hvorav mange med mesterbrev og flere er godkjent som naturskadetakstmenn.

– Det er 12 eiere i Skade1 og til sammen 30 kontorer fordelt over store deler av landet.

I styret sitter per 1. juli 2018:

Styreformann: Kenneth Jensen Skadealliansen
Styremedlem: John Berntzen Best Totalentreprenør
Styremedlem: Per Inge Iversen Servicepartner1
Styremedlem: Christian Berge Berge Bygg og Skadeservice
Styremedlem: Berit Joachimsen Skade1

Tar gjerne imot flere medlemmer

Bedriftene knyttet til Skade1 har spesialkompetanse på utbedring av forsikringsskader etter vann-, brann-, innbrudd og naturskader. Miljø, sikkerhet, helse og- arbeidsmiljø er satt i fokus og medlemsbedriftene benytter moderne utstyr og miljøvennlige produkter.

– Vi er åpne for flere medlemmer. Det er på vei inn nye kontorer i Drammen og i Vestfold. Medlemmene våre må være kvalitetssikret for miljø, sikkerhet og lagerfasiliteter, og det må være økonomisk ryddighet, sier Berit Joachimsen.

Medlemmene i Skade1 har samarbeidet seg imellom gjennom mange år, og har i 2018 samlet seg under «Skade1-paraplyen».

– Vi er nå en landsdekkende kjede innen levering av skadesanering og gjenoppbyggingstjenester, og er organisert som et samarbeid mellom Skade1 og den enkelte medlemsvirksomhet. Kjedesamarbeidet har som hovedformål å sikre kjedens medlemmer rammeavtaler med forsikringsselskaper i Norge.

– Skade1 skal også sikre og videreutvikle medlemmenes faglige kompetanse og kvalitet i tjenestene som leveres til forsikringsselskapene og deres kunder, og ivareta og videreutvikle samarbeidet med forsikringsselskapene og deres kunder, sier hun.


Tilbake til oversikten 

27.03.2018, 15:32

Berit Joachimsen er daglig leder i Skade1 AS, og har lang fartstid fra saneringsbransjen. Her kan du bli bedre kjent med henne og Skade1.

Bosted: – Bor i Bergen. Yrkesaktiv bakgrunn: – Har merkantil bakgrunn og har tidligere jobbet innenfor Salg og administrasjon. Når kom du inn i bransjen? – For 22 år siden. Hva synes du er mest spennende...   mer


27.03.2018, 13:20

GDPR: Papirslurv kan gi milliardbøter

I mai innføres EUs nye personvernforordning som skal beskytte innbyggernes personopplysninger. Den nye loven vil også gjelde i Norge. Den styrker din rett til å kreve å få se hva offentlige og private...   mer


27.03.2018, 13:00

Stor skredfare og frykt for vårflom

Skredfaren er stor i påsken, og redningsmannskapene er i høyberedskap. Ifølge Varsom.no er det betydelig skredfare i 15 områder her til lands, mens det er moderat fare i fem områder. I tillegg til den...   mer